Udruzenje pcelara Visegrad
 > O nama   > Višegradska razglednica   > Pčelarstvo Gornjeg podrinja   > Manifestacije   > Kontakt   > Linkovi   > Galerija
 > Početna strana
 > Kalendar radova
 > Pčelarska iskustva
 > Savjeti za pčelare
 > Medonosno bilje
 > Apiterapija
 > Literatura
 > Ponuda-potražnja
 > Iskustva i inovacije
 > Rojenje
 > Bolesti pčela
 > Prihrana pčela
 > Uzimljavanje pčela
 > Prostor za članove
 > Korisni recepti
 > Zanimljivosti
 > Vijesti
 > Komentari

 


VIŠEGRAD 2009.

4. Međunarodni sajam meda

Na sajmu je učestovalo 16 izlagača iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a svoje štandove su imali i Turistička organizcija Višegrad i Sekcija tkalja Srpskog sokolskog društva "Soko" iz Dobruna.

Na drini cuprija

Sajam je otvorio načelnik opštine Višegrad Tomislav Popović koji je istakao da opština podržava ovakve manifestacije koje podspješuju proizvođače zdrave hrane da rade i svojim porodicama obezbjede egzistenciju ili da od pčelarstva ostvaruju dodatne prihode za svoja domaćinstva.

Specijalizovani list za pčelarstvo "BH pčelar" nedavno na sarajevskom sajmu pčelarstva Udruženje pčelara "Višegrad" proglasio je najuspješnijim u BiH.

Za pčelare je organizavano i predavanje o proizvodnji matica koje je održao stučnjak iz ove oblsti Veroljub Umeljić iz Kragujevca.

Sajam je počeo zdravicom medu koji je govorio zdravičar Dragoljub Stojanović, nastupali su članovi izvorne muške grupe a za sve učesnike organizator je obezbjedio i krstarenje Drinom brodićem "Sonja".

Pogledajte slike sa sajma u foto galeriji >>>


[ vrh strane ]Sajt je urađen uz finansijsku pomoć Ministarstva poljoprivrede,
šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

eXTReMe Tracker